Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 43 times 0 Answers
0
من همسرم ارشدش ترم بهار ۱۴۰۱ تمام میشه اما پایان نامه رو دی ۱۴۰۰ دفاع میکنه امکانش هست ما بتونیم همین زمستان برای دانشگاه ها اپلای کنیم یا باید صبر کنیم درسش کامل تمام شه بعد اقدام کنیم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-19 17:47:00
Toronto
دانشگاه
#خیلی ممنون میشم
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#خیلی ممنون میشم
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:22:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه mcgill یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:24:00
#Montreal
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه تورنتو یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00
#Toronto
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه اتاوا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:29:00
#Ottawa
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه اتاوا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-02 05:32:00
#Ottawa
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ?? ۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟ به نظرتون اگر بگیم که ورزش ه
2021-09-02 23:35:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
اینجا کسی هست که خودش تو ایران لیسانس کاردرمانی خونده باشه و واسه ادامه تحصیل به دانشگاه یورک یا بقیه دانشگاه های تورنتو اومده باشه؟ اگر خودتون این شرایط رو داشتین و یا کسی رو میشناسین من خیلی ممنون میشم ازتون که بگین بهم یه چند تا سواله خیلی واجب داشتم پیشاپیش ممنونم
2021-09-06 11:19:00
#Toronto
[چند تا سوال]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
بچها کسی نمونه ریکامندیشن لتر داره که تونسته باهاش پذیرش بگیره؟ اگر برای من بفرستین خیلی ممنون میشم ??
2021-09-07 19:08:00
#Toronto
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
بچها کسی نمونه ریکامندیشن لتر داره که تونسته باهاش پذیرش بگیره؟ اگر برای من بفرستین خیلی ممنون میشم ??
2021-09-07 19:15:00
#Ontario
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من همسرم ارشدش ترم بهار ۱۴۰۱ تمام میشه اما پایان نامه رو دی ۱۴۰۰ دفاع میکنه امکانش هست ما بتونیم همین زمستان برای دانشگاه ها اپلای کنیم یا باید صبر کنیم درسش کامل تمام شه بعد اقدام کنیم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-19 17:07:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal